پروتز باسن؛ روشی مدرن برای جراحی و فرم دهی باسن

پروتز باسن؛ روشی مدرن برای جراحی و فرم دهی باسن
جراحی زیبایی اندام

پروتز باسن یکی از اعمال جراحی زیبایی اندام است که جهت خوش‌فرم نمودن بدن صورت می‌پذیرد. نقش باسن در زیبایی بدن، بسیار پررنگ است. این روزها بسیاری از خانم‌ها به دنبال داشتن اندامی زیبا هستند.

در این مسیر، روش‌های بسیاری وجود دارد. برخی با انجام ورزش‌های سنگین و برخی با رژیم‌های غذایی، در صدد رسیدن به این هدف هستند. عمل‌های جراحی زیبایی اندام و استفاده از پروتز‌ها نیز یکی دیگر از این روش‌هاست.

پروتزها در بخش‌های مختلفی از بدن از جمله لب‌ها، سینه و باسن قرار می‌گیرند و با ایجاد حجم یا اصلاح فرم، سبب افزایش زیبایی آن می‌شوند. جراحی زیبایی باسن از جمله پرطرفدارترین عمل‌های جراحی زیبایی اندام است. پروتز باسن که به منظور بزرگ کردن یا رفع ناهنجاری‌های آن صورت می‌گیرد، باعث می‌شود که شکل ظاهری باسن و لگن، بهتر به نظر برسد. در نهایت، این عمل منجر به زیباترشدن و افزایش اعتمادبه نفس شخص خواهد شد.

پروتز باسن چیست ؟

در عمل جراحی زیبایی باسن که به منظور بزرگ کردن آن انجام می‌شود، روش‌هایی از جمله تزریق چربی، پروتز باسن و گاهی نیز ترکیبی از این دو روش وجود دارد.

پروتز باسن که از جنس سیلیکون می‌باشد، با ایجاد برشی به طول ۵ سانتی‌متر در چین باسن، از ناحیه ساکروم وارد بدن شده و در محل موردنظر قرار می‌گیرد. جراحی زیبایی باسن می‌تواند منجر به رفع تختی باسن، ایجاد گردی و برجسته‌شدن آن شود.

در مواردی نیز عمل پروتز باسن به منظور ایجاد توازن در باسن افرادی که دارای مشکلات مادرزادی هستند، انجام می‌شود. گاهی نیز افرادی هستند که از بزرگ بودن باسن خود شکایت دارند. در چنین مواردی، جراح زیبایی اندام اقدام به تخلیه چربی در ناحیه موردنظر خواهد کرد.

لیفت باسن نیز از جمله اعمال جراحی زیبایی اندام است که به منظور رفع افتادگی پوست و شل‌شدگی ناحیه باسن صورت می‌گیرد.

انواع پروتز باسن

پروتز باسن از نقطه نظر نوع آن، به دو دسته تقسیم می‌شود:

“پروتز باسن سیلیکون ژلی” و “پروتز باسن سیلیکون الاستیک” با قوام سخت.

تشخیص اینکه هر بیمار باید از کدام نوع از این پروتزها استفاده کند، به عهده جراح زیبایی اندام است. افرادی که دارای باسن شل و افتاده هستند، بیمارانی که دارای عارضه‌های مادرزادی از جمله دفرمیتی باسن هستند و آنان که باسن‌شان حالتی غیرقرینه به خود گرفته است، لازم است که از “پروتز باسن الاستیک” با قوام سخت استفاده کنند. حال آن که افرادی که صرفاً با هدف افزایش سایز باسن و بزرگ کردن آن، اقدام به جراحی زیبایی باسن می‌کنند، بهتر است که از “پروتز سیلیکونی ژلی” استفاده نمایند؛ چرا که بافت باسن این افراد دارای قوام مناسبی بوده و احتیاجی به سفت‌شدن ندارد.

مزایای بزرگ کردن باسن با پروتز

تمام اعمال جراحی زیبایی اندام که همراه با ورود جسم خارجی به بدن باشد، حتی اگر تحت نظر بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی نیز انجام شود، ممکن است دارای عواقبی از جمله پس زدن و عفونت باشد؛ اما به هرحال جراحی زیبایی باسن به دو طریق قابل انجام است. پروتز باسن و دیگری با استفاده از تزریق چربی به باسن. هرچند تزریق چربی به باسن، دارای ریسک کمتری‌ست؛ چرا که در این روش، از چربی‌های طبیعی بدن برای انجام آن استفاده می‌شود. اما گاهی اوقات لازم است که عمل جراحی از طریق پروتز صورت گیرد؛ زیرا در بسیاری از موارد ممکن است بیمار، دارای مقادیر محدود چربی جهت انتقال باشد. در چنین حالتی، استفاده از پروتز باسن، یک مزیت به حساب می‌آید. همچنین، افرادی که قصد بزرگ کردن بیش از حد باسن خود را دارند، بهتر است که از پروتز باسن استفاده نمایند.

لیفت باسن در کنار قرار دادن پروتز

افرادی هستند که دارای حجم باسن مناسبی می‌باشند، اما به دلیل شل شدن عضلات یا پوست آن، دچار بدشکلی شده و به قول معروف از ریخت افتاده است! این افراد می‌توانند جهت جراحی زیبایی باسن از عمل بالا کشیدن پوست یا لیفتینگ بهره‌مند شوند. با استفاده از این روش، قوام و سفتی (تونیسیته) بافت زیرجلدی باسن بهبود می‌یابد. در این روش با برداشتن قسمتی از پوست و چربی‌های اضافه در ناحیه زیرجلدی باسن، مشکلاتی که در اثر تحلیل الاستیسیته باسن بوجود آمده است، برطرف می‌گردد. در روش لیفت باسن، با ایجاد برشی در دورتادور باسن، باعث کشیده‌شدن تمام ناحیه پائین‌تنه می‌شوند که این عمل در نهایت باعث از میان رفتن شل‌شدگی و افتادگی این ناحیه خواهد شد.

دوام پروتز باسن چقدر است و چه عوارضی دارد؟

تمام اعمال جراحی زیبایی اندام عوارضی را در پی دارند. پروتز باسن نیز از این قاعده مستثنی نیست. هرچند احتمال بروز عوارض این عمل بسیار کم و محدود هستند. در فهرست زیر به برخی از عوارض احتمالی این عمل اشاره شده است:

  • ایجاد عفونت در ناحیه باسن
  • باز شدن بخیه‌ها و باقی‌ماندن جای زخم
  • آسیب رسیدن به عصب‌ها
  • شکستن و جابجایی پروتزها
  • تجمع مایعات در محل
  • وارد شدن فشار و ایجاد درد در عصب سیاتیک

همچنین، به علت تحرک زیادی که این منطقه از بدن دارد، فرسایش پروتزها نیز سریع‌تر اتفاق می‌افتند. به همین علت پزشکان به افرادی که جراحی زیبایی باسن انجام داده‌اند، توصیه کرده‌اند که هر ۸ سال تا ۱۰ سال، اقدام به تعویض پروتزها نمایند.

چه کسانی باید پروتز باسن انجام دهند؟

در حالت کلی، عمدتاً زنانی که با مشکلات ظاهری یا نقص‌های مادرزادی در ناحیه باسن روبرو هستند، می‌توانند از عمل پروتز باسن استفاده نمایند. انگیزه و دلایلی که برای جراحی زیبایی باسن وجود دارد، از فردی به فرد دیگر متفاوت است. بهرحال رایج‌ترین دلایلی که برای لیفت باسن و پروتز باسن وجود دارد، به شرح زیر هستند:

  • ایجاد ظاهری بهتر در افرادی که باسن‌های کوچک یا صاف دارند؛
  • دستیابی به توازن در بیمارانی که به هر علت دچار عدم قرینگی باسن‌ها شده‌اند؛
  • افرادی که دچار شل‌شدگی و افتادگی باسن هستند.

جراحی زیبایی باسن که در نهایت منجر به افزایش اعتمادبه‌نفس در فرد می‌شود، بهتر است در افرادی صورت گیرد که از نظر جسمی دارای سلامت نسبی هستند. همچنین، بهتر است که از انجام لیفت باسن یا پروتز آن، انتظاراتی واقعی داشته باشید. هیچ‌گاه پیش از اقدام به انجام هر نوع عمل جراحی زیبایی اندام از مشورت پزشک متخصص غافل نشوید. بهترین جراح زیبایی اندام کسی‌ست که بهترین سوالات را پرسیده و دقیق‌ترین اطلاعات را به شما می‌دهد.

هزینه پروتز باسن

هزینه انجام جراحی زیبایی باسن با در نظر گرفتن المان‌های مختلف، دارای رنج قیمتی متفاوتی‌ست. از جمله اندازه و جنس پروتزها، مطبی که قرار است در آن عمل را انجام دهید و ویژگی‌های فیزیکی بدن بیمار. از آنجا که پروتز باسن از جمله عمل‌های جراحی زیبایی اندام است، تحت پوشش بیمه‌های درمانی قرار نمی‌گیرند. هزینه جراحی زیبایی باسن ممکن است متغیر باشد و از مرکزی به مرکز دیگر و در شهرهای مختلف، این هزینه، رقم متفاوتی خواهد بود اما اگر با قیمت‌های بسیار پائین مواجه شدید، نسبت به صحت انجام کار شک کنید!

امروزه با افزایش تکنولوژی های مختلف پروتز های گوناگونی صورت می پذیرد که انجام پروتز باسن طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است

بزرگ کردن باسن

بزرگ نمودن باسن به دو روش صورت می پذیرد :

تزریق چربی به باسن

چربی را می شود از شکم؛ پهلوها و ران ها گرفت و به باسن تزریق نمود. در صورتی که ساکشن چربی بدون فشار منفی زیاد شکل بگیرد پارگی و تخریب سلول های چربی بسیار کاهش پیدا می کند. تزریق چربی امکان پس زدن پروتز را ندارد و ریسک خطر را آن بسیار پایین است. این جراحی، یک جراحی ساده می باشد اما به دلیل آنکه در حین نشستن ؛ فشار وزن بدن به این ناحیه وارد می شود سبب جابجایی چربی و افزایش جذب آن می گردد. فعالیت روزانه پس از دو روز و فعالیت فیزیکی پس از دو هفته آغاز می گردد. ایراد این روش امکان خطر جذب چربی و احتیاج به تزریق مجدد می باشد.

به کار گذاشتن پروتز برای حجیم نمودن باسن

جنس این پروتز از سیلیکون می باشد و از پروتز پستان مقاوم تر می باشد. عمل جراحی از خطی به اندازه ۵ سانتیمتر در چین میان دو باسن از روی نقطه ساکروم در باسن دو طرف صورت می گیرد. پروتز را در ۳ ناحیه می توان قرار داد:

زیر فاشیا
مابین عضلات باسن
زیر عضلات باسن

برگزیدن نوع پروتز باسن با توجه به استحکام عضله باسن در معاینه تعیین می گردد. برای کسانی که احتیاج به بالا بردن تون ناحیه باسن دارند مثل کسانی که دچار پتوز و شلی این عضو می باشند یا کسانی که دفرمیتی مادرزادی و اکتسابی در این قسمت دارند؛ کسانی که باسن آن ها دچار غیر قرینگی می باشد؛ یا افرادی که عمل ثانویه برای حجیم ساختن باسن دارند می توان از پروتز سیلیکونی الاستیک با استحکام بالا و سفت به کار گرفت.

روش انجام عمل پروتز باسن

بیمار باید بایستد و پزشک دو خط رسم می کند خط فوقانی در حد کرست ایلیاک و خط تحتانی در حد چین زیر باسن. میان این دو خط را به سه قسمت مساوی بایستی تقسیم نمود. ثلث تحتانی در حین نشستن وزن بدن را متحمل می شود و آن قسمت از حیطه انجام این عمل خارج می شود. پروتز در ثلث میانی به کار می رود.

این جراحی تحت بیهوشی عمومی یا با بی حسی موضعی صورت می گیرد. زمان عمل تقریبا ۲ ساعت می باشد.

بیمار بایستی دو هفته پیش و پس از عمل پروتز باسن از مصرف آسپرین و سالیسیلات پرهیز نماید

عمل جراحی با برش در بخش زیرین باسن امکان عفونت را افزایش می دهد و زمان بهبودی را کند تر می شود و بعضی اوقات دیده شده مجبور به بیرون آوردن پروتز می شویم. مناسب ترین راه عمل برش ۵ تا ۸ سانتیمتر در خط میانی روی نقطه ساکروم می باشد. این عوارض محسوسی ندارد و خطر عفونت را کاهش می دهد. این روش در برابر پارگی پروتز مقاوم است. برش ۴ سانتیمتر با مقعد فاصله دارد و قسمت مقعد با سوچوری با گاز بتادینی از بخش عمل مجزا می گردد. پروتز میان عضله گلوتئوس ماگزیموس و مدیوس قرار می گیرد؛ بایستی توجه نمود که پروتز در بالای محل نشستن قرار می گیرد به نحوی که بیمار هیچ وقت روی آن ننشیند. پروتز در هر سمت ۴ سانتیمتر از خط وسط فاصله دارد.

پس از قرار دادن پروتز لگن، فاشیا در دو سمت به شکل کامل و مجزا بسته می شود. به دلیل امکان سروما برای تخلیه ترشحات می توان در هر سمت درن قرار داد  و پس از کم شدن ترشحات آنرا بیرون ساخت . پس از عمل بیمار باید به طور دقیق به توصیه های پزشک مربوطه عمل نموده از نشستن روی پروتز پرهیز نماید و دست کم بمدت ۲ هفته از فشار آوردن روی پروتز خودداری نماید. اگر بیمار دو هفته روی شکم بخوابد بهتر است . پس از عمل باید تا روز پنجم که روز استحمام است لباس فشاری به تن کند. توجه داشته باشید گن را که پوشیدید نباید چین خوردگی داشته باشد و حتما باید صاف باشد. پوشیدن گن از ۶ تا ۱۲ هفته الزامیست. آنتی بیوتیک سفتریاگسون یک گرم ۳۰ دقیقه پیش از عمل و یک گرم هر ۱۲ ساعت پس از عمل ۲-۱ روز بایستی مصرف شود و بعد سفادروگسیل روزانه ۱ گرم به دستور پزشک تجویز مصرف می شود.

طول درمان پس از این عمل ۳ تا ۴ هفته می باشد. پس از گذراندن این مدت بیمار می تواند کارهای روزمره خود را اغاز نماید. البته بهبودی کامل در این عمل ۸ هفته زمان می برد.

کاشت پروتز در باسن

جراحی زیبایی باسن به روش کاشت پروتز، عملی‌ست که حدود ۲ الی ۳ ساعت و تحت بیهوشی عمومی صورت می‌گیرد. تعیین محل قرارگیری پروتز، پیش از بیهوشی بیمار و با مشورت با جراح زیبایی اندام انجام می‌شود. معمولاً پروتزها در قسمت میانی باسن قرار داده می‌شوند. بعد از بیهوشی بیمار، در بالای خط میانی باسن، برشی به اندازه ۵ الی ۸ سانتی‌متر ایجاد می‌شود. معمولاً محل برش، ۴ یا ۵ سانتی‌متر بالاتر از مقعد است.

با ایجاد برش، حفره‌ای در ناحیه باسن ایجاد می‌شود و پروتز را در بالا یا پائین ماهیچه سرینی بزرگ قرار می‌دهند. قرارگیری پروتز باسن در این ناحیه سبب می‌شود که پروتز، دچار کمترین میزان جابجایی و تحمل فشار گردد. در انتها، محلی که برش خورده را بخیه زده و بعد از به هوش آمدن بیمار، پس از یک تا دو ساعت مراقبت، وی را مرخص می‌کنند. هرچند محل قرارگیری پروتز بستگی به نوع، اندازه و شکل بدن بیمار دارد، اما معمولاً در این روش سعی می‌شود که پروتز را در یک سوم تحتانی باسن قرار ندهند؛ چرا که این محل به عنوان نشیمن‌گاه، دائماً تحت فشار بوده و امکان جابجایی آن بیشتر است.

روشهای جدید پروتز باسن

در این عمل،یک پروتز قابل انعطاف از جنس سیلیکون مایع (نه ژل سیلیکون) به کار گرفته می شود .با گسترش علم ژل سیلیکون کمتر مورد استفاده قرار می گیرد. این پروتزهای جامد به میزان کافی نرم می باشند که طبیعی به چشم بیاید.پروتز های سیلیکون دچار پارگی نمیشوند و از جانب FDA نیز تایید شده اند(علیرغم ژل سیلیکون). این پروتز ها با تمرکز و حساسیت بسیاری ساخته شده اند و بر اساس آناتومی بدن و تقاضای بیماران تهیه شده اند.

در این مقاله روش لیفت باسن با نخ و چگونگی انجام و فرایند درمان پرداخته شده است.

پروتزهای برپایه آب یا water-based

این پروتز ها از ایمنی بالایی برخوردارند و سالم تر می باشند و باعث ایجاد توده و گره در بدن نمی گردد و همچنین باعث عفونت های بعدی نمی شوند.در آخر آب به وسیله بدن جذب می شود.اما با این همه در این نوع پروتز اگر سوزنی به باسن فرو برده شود و یا شخص فشاری متحمل شود  ویا به طور اتفاقی بر زمین بخورد یا دچار حادثه شود، این پروتز پاره می شود.

اقدامات لازم قبل از پروتز باسن

در حال حاضر، بسیاری از خانم ها خواستار حجیم کردن و تغییر حالت باسن خود هستند. در صورتی که شخصی قادر نیست با ورزش و رژیم غذایی فرم باسن خود را تغییر و یا بزرگ کند می تواندبه کمک جراحی پروتز باسن به فرم و اندازه دلخواه باسن خود برسد. با استفاده از جراحی پروتز باسن می شود مشکل چربی های کم باسن را برطرف ساخت و فرم زیبا تری در این قسمت از بدن به وجود آورد و به اندامی بهتر دست پیدا کرد.

برخورداری از باسنی زیبا برای بیشتر خانم ها بسیارحائز اهمیت است. هر شخصی برای انجام این جراحی انگیزه ی خاص خود را دارد . پروتز باسن روش مناسبی برای آن دسته از افرادیست که خواستار اندامی زیبا هستند که می توانند باسن خود را حجیم تر کرده و یا توسط لیفت باسن آن را بالا بکشند.

  • کلیه سوالات را پیش از جراحی از جراح تان بپرسید.
  • پیش از عمل برنامه غذایی سالمی را برای خود در نظر بپیرید و مصرف کنید و بهتر است ورزش کنید.
  • از استعمال سیگار و مصرف الکل دست کم دو هفته پیش از عمل اجتناب کنید.
  • ۸ ساعت پیش از انجام عمل ناشتا باشید.
  • در روز جراحی از لباس های آزاد و راحت استفاده کنید.
  • از خوردن داروهای ضد انعقاد خون از دو هفته پیش از عمل پرهیز کنید.
  • پزشکتان را از داروهایی که استفاده می کنید و بیماری هایی که دارید حتما آگاه سازید
  • گاهی اوقات می توانید در خصوص نوع بی هوشیتان، خودتان تصمیم بگیرید که مورد بی هوشی عمومی قرار بگیرید یا موضعی.
  • مدت زمانی که بیمار بابستی در بیمارستان بماند به نوع جراحی بستگی دارد.

مراقبت های بعد از پروتز باسن

مراقبت های پس از انجام پروتز باسن به جهت بهره مندی از مطلوب ترین نتیجه بایستی توسط خود فرد رعایت شود پس از جراحی پروتز باسن به علت جلوگیری از پیدایش عوارض احتمالی ناشی ازعمل جراحی، بایستی یک سری مراقبت ها را انجام داد که به برخی از آن ها در این مقاله اشاره کرده ایم:

شخصی که مورد عمل جراحی قرار گرفته یک روز در بیمارستان بستری می شود. جهت خارج کردن خون ابزاری تحت عنوان درن در محل عمل به کار می گذارند که یک روز بعد از عمل جراحی پروتز باسن توسط پزشک آن ابزار خارج می گردد .

بیمار بایستی با خود یک همراه آگاه داشته باشد که بتواند از پس کمک و مراقبت های لازم  پس از ترخیص وی در منزل برآید بیماربایستی به شکل دراز کشیده روی شکم تا ۱۴ روز استراحت کند

بیمار بدون مشورت پزشک اصلا نباید به پانسمان خود دست بزند، به ویژه در روزهای اول و دوم پس از عمل جراحی. تا دو هفته از نمک خوردن پرهیز کند یا مصرف ان را به طور قابل توجهی کاهش دهد.

جهت جلوگیری از لختگی خون در پاها ،حتما در منزل راه برود در موقع نشستن حتماً زیر خود بالشت نرمی بگذارد در صورتی که بیمار در معرض آفتاب قرار می گیرد باید از ضد آفتاب هایی با spf 30 مصرف نماید .

اصلا نباید از مشروبات الکلی و سیگار مصرف نماید در قسمت عمل پروتز باسن تا وقتی که پوست با فرم جدید به تعامل برسد احساس کشش و فشار باقی خواهد ماند .

از ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از جراحی از نشستن و راه رفتن پرهیز نماید.

تا ۱ ماه بیمار نمی تواند کارهی روزانه اش را انجام دهد ، وهمچنین

تا سه ماه از انجام فعالیت ها و ورزش هایی که تحرک باسن را افزایش می دهد بایستی پرهیز شود به هیچ عنوان تا ۱ هفته نباید به پشت دراز بکشد ، مخصوصا اگر نشسته است همان لحظه نباید سرپا شود.

تا یک ۱ سال بعد از جراحی نباید اقدام به بارداری نماید.

به مدت دو تا شش ماه طبق تجویز پزشک از گن مخصوص استفاده نماید. از عوارض رعایت نکردن مراقبت های عمل می تواند : چرخش پروتز ، هماهنگ نبودن سایز دو باسن ، افتادگی پروتز ، حرکت کردن پروتز ، عفونت در محل جراحی ، پاره شدن پروتز باشد.

کلام آخر

همان‌طور که در این محتوا اشاره شد، پروتر باسن و در نهایت فرم دهی آن به چند روش انجام می‌شود که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. از‌ این‌ رو، اگر در صدد انجام پروتز باسن هستید، در وهله اول باید به پزشک مطمئن و مورد اطمینان خود مراجعه کنید و پس از انجام آزمایشات مورد نیاز نسبت به این جراحی اقدام نمایید؛ چرا که شما نمی‌توانید به تنهایی تشخیص دهید که چه نوع پروتز و جراحی باسنی برای شما مناسب خواهد بود. باید درنظر داشته باشید که بدن افراد متفاوت بوده و شما نمی‌توانید طبق توصیه دوستان و اطرافیان خود نوع جراحی و پروتز متناسب برای خود را تعیین کنید.

لازم به ذکر است که علاوه بر استفاده از پروتزها می‌توان از تزریق چربی نیز استفاده کرد. از این‌ رو، باید از پزشک خود بخواهید تا می‌تواند از تزریق چربی استفاده کند؛ زیرا تزریق چربی فرم دهی و کانتورینگ بهتری نسبت به ایمپلنت یا پروتز باسن دارد. بهتر است درنظر داشته باشید که ایمپلنت یا پروتز باسن، باید پس از مدت زمانی مشخصی تعویض شود. پروتز‌های باسن بنابر دلایلی مانند میزان ایمنی و کارایی کلی و نتیجه‌دهی سریعتر آن‌ها، بین افراد محبوب بوده و طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. با این حال، قبل از اقدام برای این نوع جراحی، مسائل زیادی باید در نظر گرفته شود. از جمله سلامت کلی، هزینه و اثرات مورد نظر و سایز موارد مشابه آن.

در این راستا، حائز اهمیت است که سیلیکون و سایر موادی که به‌صورت غیرقانونی مورد استفاده قرار می‌گیرند، بی‌خطر نبوده و عوارضی غیرقابل جبران و تهدیدکننده برای زندگی افراد به دنبال خواهند داشت. در نهایت، پیشنهاد می‌شود برای انجام جراحی باسن و سایر جراحی‌های زیبایی به نمونه کارهای کلینیک دکتر آرش نجف بیگی مراجعه کنید و با دریافت مشاوره از ایشان و سایر متخصصین این مجموعه، تصمیم درست درباره جراحی باسن اتخاذ نمایید. همچنین، در صورت بروز هر گونه سوال و ابهامی، می‌توانید با کارشناسان این مجموعه ارتباط برقرار کرده و از راهنمایی‌های آنان بهره‌مند شوید.

پروتز باسن زیر عضله قرار می‌گیرد یا روی عضله؟
تزریق چربی به باسن بهتر است یا انجام ایمپلنت باسن؟
آیا این امکان وجود دارد که همزمان هم پروتز باسن انجام داده شود و هم تزریق چربی؟
هدف از انجام عمل پروتز باسن چیست؟
چگونه می‌توان از نامتقارن شدن چربی بعد از تزریق جلوگیری کرد؟
پروتز باسن زیر عضله قرار می‌گیرد یا روی عضله؟

انتخاب آن به فاکتور‌های زیادی بستگی دارد که نیازمند دانش و تجربه جراح در انتخاب محل مناسب پروتز است. پروتز باسن را می‌توان روی عضله، زیر عضله و هم داخل عضله قرار داد که بهترین محل آن در واقع داخل عضله است.

تزریق چربی به باسن بهتر است یا انجام ایمپلنت باسن؟

از آن‌جاییکه چربی مورد نیاز در جهت تزریق چربی به باسن از بدن خود فرد بر‌داشته می‌شود، قطعا عوارض کمتری را نسبت به ایمپلنت باسن دارد. اما اگر فرد مورد نظر می‌خواهد عمل زیبایی باسن را انجام دهد و لاغر است، در واقع، بدن او چربی مورد نیازی برای برداشت در جهت تزریق ندارد؛ راه حل مناسب این است که از ایمپلنت باسن استفاده کند.

آیا این امکان وجود دارد که همزمان هم پروتز باسن انجام داده شود و هم تزریق چربی؟

بله؛ این روش ترکیبی به دو دلیل نتیجه بهتر و رضایت بیشتری به همراه دارد؛ زیرا چربی مورد نیاز از بدن خود فرد گرفته شده و عوارض کمتری را نسبت به ایمپلنت داشته و واکنش‌های خود پروتز را ندارد. تزریق چربی، فضای کمتری برای ایمپلنت‌های حجیم در باسن ایجاد می‌کند که فرم دهی طبیعی‌تری را به‌دنبال خواهد داشت.

هدف از انجام عمل پروتز باسن چیست؟

افراد مختلف، پروتز باسن را با انگیزه‌ها و اهداف گوناگونی انجام می‌دهند، اما مهم‌ترین و رایج‌ترین دلیل پروتز زیبایی باسن عبارتند از: درمان افتادگی باسن، برجسته کردن باسن، رسیدن به اندامی ایده‌آل، پر شدن باسن، ایجاد توازن بین سایز باسن با سایر اعضای بدن.

چگونه می‌توان از نامتقارن شدن چربی بعد از تزریق جلوگیری کرد؟

اصلی‌ترین عامل برای عدم تقارن در تزریق نا‌آگاهی و غیر متخصص بودن پزشک است. یکی از عواملی که باعث به وجود آمدن این مشکل می‌شود، توجه نکردن به مراقبت‌های بعد از تزریق چربی است. باید چربی تزریق شده را حفظ کرد و با مراقبت تا یک ماه بعد از تزریق و انتخاب درست پزشک، نتیجه مناسبی از این جراحی کسب کرد.

برای آگاهی بیشتر ، با مشاوران ما در مطب دکتر آرش نجف بیگی تماس بگیرید. ما مشتاقانه شما را راهنمایی خواهیم کرد. همچنین می‌توانید یک جلسه مشاوره رایگان با دکتر نجف بیگی داشته باشید

جدیدترین مقالات

مقالات مرتبط

فهرست