جراحی بینی گوشتی و میزان موفقیت این عمل، یکی از دغدغههایی است که بسیاری را از انجام این عمل منصرف میکند. شاید شما هم بسیار شنیدهاید که بینی گوشتی را نمیشود به خوبی جراحی کرد؛ نتیجه جراحی بینی گوشتی ماندگار نیست و یا بینی گوشتی پس از جراحی هیچ تغییری نمیکند.
این تصورات و نظرات چرا در بین افراد جامعه رواج دارد و از کجا ریشه میگیرد؟ به چه بینی گوشتی میگویند و تفاوت آن با بینی استخوانی در چیست؟ چرا جراحی بینی گوشتی دشوارتر است؟ چه روش و تکنیکهایی برای جراحی بینی گوشتی وجود دارد تا نتایج عمل، رضایتبخش باشد؟
در این مقاله پاسخ این پرسشها را خواهید یافت ولی پیش از هرچیزی باید از خودتان بپرسید که چرا شما به جراحی بینی احتیاج دارید؟ و اگر بینی شما گوشتی است، آیا انتظارات شما از نتیجه عمل بینی گوشتی، واقعگرایانه و منطقی خواهد بود؟ آیا به دنبال تغییرات بسیار زیاد هستید؟ یا تنها میخواهید برخی نقاط ضعف بینی خود را رفع کنید تا چهرهای طبیعیتر داشته باشید؟
ما در این مقاله با مطالب زیر آشنا خواهیم شد :
- ویژگیهای جراحی بینی گوشتی
- جراحی بینی گوشتی چگونه انجام میشود؟
- نکاتی که پیش از جراحی بینی گوشتی باید رعایت کرد
- مراقبتهای پس از جراحی بینی گوشتی
- روشهای جراحی بینی مدرن
- روشهای جراحی زیبایی بینی سنتی
- روش های کاهش ورم بینی
- جراحی بینی گوشتی بدون عمل بینی
- بهترین روش کوچک کردن بینی گوشتی
- هزینه جراحی بینی گوشتی
- جمع بندی
ویژگیهای جراحی بینی گوشتی
بینی یکی از مهمترین عناصر صورت و موثر در زیبایی چهره هر فرد است. بینی که اندازه اجزای آن متناسب و با دیگر بخشهای صورت هماهنگ باشد، نقش کلیدی در زیبایی و جذابیت دارد. به همین دلیل عمل جراحی بینی یکی از پرطرفدارترین جراحیهای پلاستیک و زیبایی است.
از سوی دیگر رینوپلاستی یا عمل جراحی بینی یکی از دشوارترین جراحیهای زیبایی صورت است. در این میان، بینیهای گوشتی به دلیل تفاوتی که در ساختار آنها وجود دارد، نسبت به بینیهای استخوانی، عمل جراحی سختتری دارند. به همین خاطر همواره پیشنهاد میشود برای انجام عمل جراحی بینی، باید به فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه کرد. چرا که هم در انجام اینگونه جراحیهای پلاستیک مهارت و تخصص کافی دارند و هم بهخوبی عناصر و اجزای صورت را میشناسند؛ در نتیجه میتوانند تناسب بینی با دیگر بخشهای چهره را حفظ کنند.
با این حال بینی گوشتی نسبت به بینی استخوانی ویژگیهایی دارد که جراحی آن را کمی پیچیدهتر میکند. در یک کلام، بینی گوشتی پوست ضخیمتر و چربتر و همچنین غضروف نازکتری دارد. از سوی دیگر بینی استخوانی پوست نازک و غضروف ضخیم دارد. در جراحی بینی استخوانی، جراح با کنار زدن پوست، به غضروف بینی دسترسی پیدا میکند. سپس با تراشیدن و تغییر شکل دادن غضروف، فرم و شکل بینی را عوض میکند. سپس پوست را سر جایش برمیگرداند.
این گونه است که در جراحی بینی استخوانی، معمولا تغییر به شکل دلخواه و رسیدن به فرم فانتزی، سادهتر است. اما در بینی گوشتی از یک سو پوست بینی، ضخیم و معمولا پر از منافذ و چربی است که شکل بینی را پهن و نامتناسب میکند. از سوی دیگر غضروف چندان زیادی نیز وجود ندارد که با شکل دادن یا تراشیدن آن، فرم بینی تغییر کند. به همین دلیل تغییرات پس از جراحی بینی گوشتی، مانند بینی استخوانی خیلی زیاد نیست و البته رسیدن به نتیجه نهایی جراحی نیز زمان بیشتری نیاز دارد.
بینی گوشتی چه ویژگیهایی دارد؟
به طور کلی بینی گوشتی، بر خلاف بینی استخوانی، غضروف و استخوان نازکتر و کمتری دارد. از سوی دیگر پوست ضخیم و چرب، موجب میشود که بینی بسیار بزرگ و پهن دیده شود. با این حال هر بینی بزرگ و پهنی گوشتی به حساب نمیآید. درواقع بینی گوشتی دارای ویژگیهای زیر است:
- عرض پرههای بینی بیشتر و ضخیمتر است
- به نسبت اندازه بینی، نوک پهنتر و بزرگتری دارد
- منافذ پوستی بزرگ و مشخصی دارد
- پایه استخوانی پهنتری دارد و به همین دلیل بینی پهن و بزرگ است
- پوست بینی ضخیمتر است و معمولا بافتهای چربی فراوانی دارد
- میزان غضروف در بینی کم است و در نتیجه تراشیدن آن نیز دشوارتر میباشد
با این همه برای اینکه بدانید آیا بینی شما گوشتی است یا استخوانی، بهتر است یک جراح فوق تخصص زیبایی شما را معاینه کند. گاهی از ظاهر بینی نمیتوان پی به ساختار آن برد. اما جراح متخصص با تکنیکهایی میتواند به درستی فرم بینی شما را تشخیص دهد و بهترین روشها را برای جراحی آن پیشنهاد کند.
جراحی بینی گوشتی چگونه انجام میشود؟
عمل جراحی بینی یا رینوپلاستی به چند شیوه قابل انجام است. هر کدام از روشها در شرایط خاص و برای بینیهایی با فرمهای مختلف قابل انجام است. به طور کلی جراحی بینی به روش بسته، جراحی بینی با روش باز و رفع قوز بینی سه روش عمده در رینوپلاستی را شامل میشوند.
جراحی بینی گوشتی معمولا با روش باز انجام میشود چرا که جراح به غضروف و بخشهای مختلف بینی دسترسی بهتری دارد. در این روش با ایجاد چند برش در پایین نوک بینی و روی پرهها، پوست بینی از غضروف جدا میشود. با بالا بردن و کنار رفتن پوست، جراح به غضروف بینی دسترسی خواهد داشت. با تغییر در فرم غضروف، میتوان شکل بینی را تغییر داد.
از آنجایی که میزان غضروف به ویژه در نوک بینی گوشتی بسیار کم است، جراح معمولا از تیغه میانی بینی کمی غضروف میتراشد تا در نوک بینی کار بگذارد. دلیل این کار اسن است که با اضافه شدن به حجم غضروف نوک بینی، فضای خالی برای رشد بافتهای چربی از بین میرود. درواقع با انجام این زیرسازی و فشار وارد کردن به پوست نوک بینی، اجازه رشد بافت چربی و بزرگ شدن دوباره نوک بینی داده نمیشود. با این کار به اصطلاح جلوی گوشت آوردن بینی گرفته میشود و نتیجه جراحی ماندگار خواهد شد.
برای بینیهایی که پوست ضخیمی دارند، جراح میتواند با کمی تراش و نازک کردن پوست، اندازه بینی را کمی کوچکتر کند. البته این کار باید با دقت و ظرافت انجام شود چرا که تراشیدن بیش از اندازه پوست میتواند آسیبهای جدی و جبرانناپذیری به بینی وارد کند.
از آنجایی که پوست بینی به عمل جراحی واکنش نشان میدهد، پس از جراحی بینی گوشتی، تورم زیادی در بافتها و پوست بینی رخ میدهد. جراح ممکن است با تزریق زیر پوستی کورتون، تورم و التهاب بینی را کاهش دهد و از بزرگ شدن دوباره بینی جلوگیری کند. این تزریق باید با میزان رقیق شده و دوز پایین کورتون انجام شود و به تشخیص جراح ممکن است چند نوبت تکرار شود.
همچنین در بینیهای گوشتی که بافتهای چربی بسیار زیادی دارند، ممکن است فوق تخصص جراحی پلاستیک، پیش از انجام عمل جراحی بینی برای فرد داروهایی را تجویز کند تا میزان جوش و چربی بینی کاهش یابد. معمولا چند ماه این داروها مصرف میشود و پس از قطع دارو، شش ماه باید صبر کرد؛ سپس میتوان جراحی بینی گوشتی را انجام داد. همچنین ممکن است چند ماه پس از جراحی بینی نیز این داروها از سر گرفته شود.
به چند نمونه از جراحی های دکتر آرش نجف بیگی دقت کنید:
نکاتی که پیش از جراحی بینی گوشتی باید رعایت کرد
رینوپلاستی، عمل به نسبت دشواری است و دوره نقاهت آن دست کم یک هفته زمان نیاز دارد. بهتر است پیش از انجام این عمل، مقدمات یک استراحت و یا مرخصی ۷ تا ۱۰ روزه را فراهم کنید. بهتر است این عمل پس از سن ۱۸ سالگی انجام شود. هرچه از دوران بلوغ فاصله بگیرید، اجزای صورت به رشد نهایی خود میرسند و ساختار چهره شما ثابت میشود. اما انجام این عمل در سنین نوجوانی ممکن است به نتیجه نهایی نرسد و در آینده، فرم بینی و دیگر عناصر صورت باز هم تغییر کند.
اگر بیماری زمینهای دارید مانند بیماریهای قلبی و عروقی و یا دیابت، حتما با جراح خود مطرح کنید. در صورت مصرف داروهای خاص، پزشک شما باید بداند تا برای تغییر در شیوه مصرف آنها برای شما برنامهریزی کند. برای مثال مصرف داروهای ضد انعقاد خون مانند آسپرین و پروفن، یک هفته تا ۱۰ روز پیش از جراحی باید قطع شود؛ چرا که موجب خونریزی هنگام عمل یا بعد از آن میشوند.
موارد دیگری که پیش از جراحی بینی گوشتی باید به آن توجه کنید:
- مصرف دخانیات مانند سیگار و قلیان، از دو هفته پیش از جراحی باید قطع شود. همچنین مصرف نوشیدنیهای الکلی نیز از چند هفته پیش از جراحی، ممنوع است.
- جراحی بینی گوشتی به روش باز، با بیهوشی عمومی انجام میشود؛ پس صبح جراحی باید ناشتا باشید. شب قبل، غذای سبک و آب به مقدار کافی بنوشید ولی روز جراحی معده شما باید خالی باشد.
- بهتر است یک همراه با خود داشته باشید تا پس از جراحی به شما کمک کند.
- مدارک پزشکی، کارت شناسایی و نتایج آزمایشها را با خود به همراه داشته باشید.
- لباس گشاد و دکمهدار بپوشید. لباسی که باید از سر پوشیده شود، به بینی شما پس از جراحی فشار وارد میکند.
- از آنجایی که تا چند روز پس از جراحی نباید استحمام کنید، شب قبل از جراحی به حمام بروید.
- خانمها باید در روز جراحی بدون هیچ آرایش، لاک ناخن یا زیورآلات مراجعه کنند. آقایان نیز باید ریش و سبیل خود را بتراشند.
پلاسماجت روشی برای کوچک کردن و فرم دهی بینی.
مراقبتهای پس از جراحی بینی گوشتی
عوارض و مشکلات و همچنین مراقبتهای پس از جراحی بینی گوشتی، تقریبا مشابه با رینوپلاستی بینی استخوانی است. اگر به توصیههای پزشک توجه کنید، روند بهبودی را زودتر طی خواهید کرد و نتیجه نهایی جراحی نیز زودتر خود را نشان خواهد داد. برخی از مهمترین نکاتی که باید نسبت به آن آگاه باشید:
- درد، ورم و کبودی بینی و اطراف آن پس از جراحی طبیعی است. همچنین ممکن است سرگیجه، حالت تهوع، تپش قلب و جوشهای پوستی را تا چند روز تجربه کنید. تمامی این موارد به مرور رفع میشود و جای نگرانی ندارد.
- برای رفع ورم و کبودی در سه روز نخست از کمپرس سرد استفاده کنید. پس از آن، سه روز نیز کمپرس گرم را برای کاهش کبودی به کار بگیرید.
- برای کمپرس سرد، مقداری یخ را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و دور آن هوله نازک بپیچید. سپس هوله را روی پوست اطراف بینی بگذارید. دقت کنید که از تماس مستقیم یخ با پوست خودداری شود. همچنین میتوانید یک هوله نمدار را درون یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس از آن استفاده کنید. این کار را هر یک ساعت به مدت ۱۰ دقیقه انجام دهید.
- برای کمپرس گرم نیز میتوانید یک هوله را روی رادیاتور شوفاژ یا بخاری گرم کنید و روی صورت بگذارید.
- در صورت وجود خونریزی، با گاز استریل سوراخهای بینی را بپوشانید و سر خود را بالا نگه دارید تا بند بیاید. اگر میزان خونریزی خارج از کنترل بود به پزشک خود مراجعه کنید.
- پانسمان چرب درون بینی پس از ۳ روز باید برداشته باشد. آتل روی بینی نیز ۷ تا ۱۰ روز بعد از جراحی برداشته میشود.
- تا ۲ هفته باید سر خود را بالا نگه دارید. هنگام خواب نیز چند بالش نرم پشت سر خود بگذارید تا سر شما بالاتر از بدنتان باشد.
- به مدت یک هفته استراحت کنید و هرگونه فعالیت روزانه را به آرامی انجام دهید.
- سعی کنید هیچ فشاری به بینی شما وارد نشود. تا چند هفته با دهان باز عطسه کنید. به هیچ روی تا دوهفته فین نکنید.
- آب و غذاهای آبکی به مقدار زیاد مصرف کنید. غذاهای سفت که نیاز به گاز زدن دارد نخورید. سعی کنید غذای خود را تکه تکه کنید و در اندازههای کوچک میل نمایید. از نی برای نوشیدن استفاده نکنید.
- مصرف نمک و ادویه را تا یک ماه به حداقل برسانید. در عوض میوه و سبزیجات تازه مصرف کنید. میوه آناناس به بهبود جای زخم کمک میکند. مصرف ماهی و میگو نیز بسیار مفید خواهد بود.
- از یک مسواک نرم برای شستن دندانها استفاده کنید.
- کبودی و ورم بینی و اطراف آن تا دو هفته از بین میرود. البته ورم بینی به طور کامل رفع نمیشود. برای رفع آن به ۶ ماه تا یک سال زمان نیاز است. گاهی در برخی افراد نتیجه نهایی جراحی بینی گوشتی پس از ۲ سال ظاهر میشود.
- تا ۲ ماه بینی باید بهطور مرتب چسب زده شود تا به شکل دلخواه برسد و تورم آن کاهش یابد. بهتر است شویه درست چسب زدن بینی را از جراح خود به خوبی یاد بگیرید؛ چرا که در روند بهبودی و تغییر فرم بینی بسیار موثر است.
- در نهایت از نتیجه جراحی بینی چوشتی خود، انتظارات واقعبینانه داشته باشید و برای رسیدن به نتیجه نهایی، صبر کنید.
به نمونه هایی از جراحی های صورت گرفته توسط دکتر آرش نجف بیگی، دقت کنید:
جراحی بینی گوشتی هرچند عمل دشواری است اما با مراجعه به پزشک ماهر و با تجربه، نتیجه مناسبی را تجربه خواهید کرد. هدف اصلی در جراحی بینی گوشتی، باریکتر کردن نیمه پایینی بینی و شکل دادن به پرهها و نوک بینی است. کاهش عرض پرههای بینی، پهنای بینی را نیز کم میکند. درواقع پس از عمل بینی گوشتی، از روبرو بینی باریکتر و کوچکتر دیده خواهد شد.
همچنین ممکن است جراح پلاستیک برای کوچکتر شدن نوک بینی، چربی سر بینی را بردارد. این کار با دقت و ظرافت انجام میشود تا یکنواختی پوست بینی تغییر نکند. اگر این برشها بیش از اندازه باشد در خونرسانی به نوک بینی اخلال ایجاد میکند.
در نهایت باید توجه کنید که برای انجام چنین جراحی زیبایی دشوار و مهمی، بهتر است به فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه کنید. چرا که برای انجام چنین عملهای جراحی، تحصیلات و مهارت کافی را کسب کرده است.
بینی همه افراد از ساختار گوشت، غضروف و پوست می باشد. و با توجه به اینکهبینی افراد با ساختمان و پوست متفاوت است به همین دلیل نتایج عمل متفاوت می باشد. در عمل جراحی بینی گوشتی، ضخامت پوست زیاد و غضروف ظریفی و کوچکی دارند. همچنین پوست چرب است و غدد چربی زیر پوستی زیادی دارد. به دلیل اینکه تکنیک های قدیمی معمولا برای این نوع عمل بینی فایده چندانی ندارند کم تر بکار برده می شوند. ولی به وسیله تکنیک های نوین، زیبایی بینی های گوشتی بیشتر امکان پذیر است.
روشهای جراحی بینی مدرن
در حال حاضر تکنیک های جراحی بینی زیادی به منظور اصلاح بینیهای گوشتی و همچنین استخوانی وجود دارد که از بسیاری از تکنیک هایی که در گذشته استفاده می شد علمی و جدیدتر هستند. بر اساس جراحی بینی به سبک جدید، فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی همه ی تلاش خود را میکند تا از بینی اصلا غضروف و یا استخوانی کم نشود و در صورت امکان به منظور بهتر شدن ظاهر بینی از صورت مواردی به این قسمت اضافه می شود.
در این روش جراح بینی سعی خود را میکند که از بافتهای قسمت های بینی در بخش های متفاوت، آنکه به این بافتها احتیاج است، استفاده نماید. در حقیقت جراح بدون استفاده از بافت مصنوعی اقدام به ترمیم بینی فرد می کند. در برخی از موارد در جراحی بینی به شکل مدرن پزشک سعی می کند تا با استفاده از بافتهای بقیه نقاط بدن به منظور پیوند زدن به بافت بینی اقدام کند. در حقیقت جراح با تغییر شکل دادن بافت، بینی را کوچک و یا بزرگ کرده و به آن ظاهر مطلوبی می دهد. با اهمیت ترین قسمت در روش های جراحی بینی مدرن عوض کردن شکل ظاهری بینی بدون خارج کردن بافتهای زیادی از آن است.
روشهای جراحی زیبایی بینی سنتی
در تکنیک های جراحی زیبایی به روش قدیمی معمولا به منظور کوچک کردن بینی بافتهای زیادی از آن خارج میشد. این مدل جراحی زیبایی بینی هم اکنون به وسیله تعداد زیادی از جراحان پلاستیک انجام می شود و معمولا در ظرف شیشهای بافتهای خارج شده از بینی را به بیمار داده و پیشنهاد میکنند در صورت لزوم به منظور جراحیهای احتمالی بعدی این بافت را نگهداری کنند.
بینی های گوشتی را با جراحی زیبایی نمیتوان اصلاح کرد چرا که نتیجه مطلوبی را نخواهند داشت. بایستی حتما اصولی انجام شود که نتیجه عمل غیر قابل برگشت باشد. اصول اصلاح در انواع بینی تقریبا با بینی هایی که تنها مشکلشان برجستگی استخوانی واضح است، فرق دارد و این نارضایتی و شکایت ها پس از جراحی بینی نتیجه عدم توجه به این تفاوت ها میباشد.قصد ما از جراحی بینی گوشتی تنها فرم دادن به بینی گوشتی میباشد به گونه ای که با سایر اجزای صورت نیز هماهنگی پیدا کند و هدف تنها کوچک نمودن بینی های گوشتی نمیباشد. در جراحی بینی هایی که تنها هدف از جراحی کوچک کردن بینی است نتیجه مطلوبی را در طولانی مدت نخواهد داشتو نیز امکان ایجاد مشکلاتی از قبیل مشکلات تنفسی و… هم نیز وجود دارد.
با در نظر گرفتن اینکه حمایت اسکلتی بینی های گوشتی سست میباشد، به منظور شکل دادن به بینی و خوش فرم کردن آن نخست اندازه بینی تعدیل می گردد و غضروف هایی که وضعیت مناسبی ندارند جابجا می شوند. بعد ساختارهای ضعیف به کمک پیوندهای غضروفی ننیز تقویت می شوند.
با دلایل ورم چشم بعد از عمل بینی بیشتر آشنا شوید.
روش های کاهش ورم بینی
- عدم استفاده از قهوه و چای
- عدم استفاده از نی برای نوشیدن مایعات
- عدم استفاده از غذاهای داغ
- به کارگیری از کمپرس سرد به مدت ۲ روز پس از جراحی بینی
- عدم استفاده از مصرف نمک و سدیم
- به مدت ۲ هفته پس از جراحی سر را باید بالا نگاه داشت و در موقع خواب بایستی از بالشت اضافه استفاده کرد
- دوری از ورزش ها و کارهای سنگین تا مدتی پس از جراحی
- استحمام با آب ولرم همچنین توصیه می شود در زیر نور آفتاب شدید و لامپ های حرارتی یا اماکن گرم و شرجی مثل سونا و جکوزی قرار نگیرید
- مراقب باشید به بینی ضربه ای نرسد و از رفتن به جاهای شلوغ خودداری کنید
- به کارگیری از پمادهای آنتی بیوتیک و ضد التهاب
- عدم استفاده از غذاهای جویدنی و سفت(از غذاهای نرم و میکس شده استفاده نمایید)
- عدم استفاده از دخانیات
- عدم استفاده از نوشیدن مشروبات الکلی
- به کارگیری از چسب بینی به مدت سه ماه پس از جراحی در بینی های گوشتی و به مدت یک ماه برای بینی های استخوانی
جراحی بینی گوشتی بدون عمل بینی
هر روزه افراد زیادی تصمیم به عمل جراحی بینی می گیرند و در این بین کسانی که از بینی گوشتی برخوردارند در پی جراح بینی هستند که جراحی بینی گوشتی آن ها را به عالی ترین حالت ممکن انجام دهد. در این بین تبلیغات زیادی به گوش می رسد که لیزر بینی گوشتی بدون عمل بینی صورت می گیرد و نتیجه فوق العاده ای دارد تعداد زیادی با شنیدن این بازارگرمی ها تحت تاثیر قرار می گیرند زیرا فکر می کنند بدون استفاده از متد های جراحی، به فرم بینی زیبایی دست می یابند و معتقدند که لیزر بینی گوشتی بدون عمل بینی میسر است.
این نوع از رینوپلاستی خونریزی ندارد و می تواند نگرانی های قبل از عمل را از فرد بگیرد. عمل بینی با لیزر می تواند در مقایسه با شیوه دیگر جراحی ارزان تر بوده و نیاز به پرداخت هزینه زیاد را نخواهد داشت. به همین دلیل است که افراد زیادی تحت تاثیر تبلیغات ها قرار گرفته و به دنبال این نوع جراحی بدون خونریزی هستند. حال اینکه بیشتر تعداد افرادی که برای این عمل مراجعه می کنند کسانی هستند که بینی آنها گوشتی است. زیرا لیزر را در این تبلیغات ها به گونه ای معرفی کرده اند که می تواند برای پوست های کلفت و با ضخامت بالا مناسب باشد. این احتمال وجود دارد که عمل بینی گوشتی با لیزر را امکان پذیر جلوه داده باشند. حال ما می خواهیم در این رابطه اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.
آیا لیزر بینی گوشتی بدون عمل بینی صحت دارد؟
حقیقت این است که لیزر بینی گوشتی بدون عمل واقعیت ندارد و لیزر ها قادر نیستند در ظاهر بینی تغییراتی به وجود آورند. بنابراین توجه به تبلیغاتی همچون جراحی بینی با لیزر سودی ندارد و تنها یک تبلیغ است و علم پزشکی تاکنون به این مرحله نرسیده است که جراحی بینی را بدون ایجاد برش بر روی پوست و بدون به کارگیری از متدهای جراحی انجام دهد.
با این وجود شاید امروزه در خیلی از عمل هایی که انجام می شود از لیزر هم استفاده شود و بتواند در برخی از جراحی ها با نتیجه و کار آمد پیش رود. اما این نکته دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد که تا به امروز این امکان وجود نداشته که بتوان با لیزر ساختار بینی ها را تغییر داد. شاید بتوان از آن در جراحی بینی برای برش های بینی و یا نازک تر کردن پوست بینی نیز به کار برد اما به تنهایی برای عمل بینی گوشتی با لیزر نمی تواند تاثیر گذار باشد. به علاوه حتی همان برش هایی که با لیزر انجام شود بعد از عمل جای زخم هایی که باقی می ماند به نسبت برش دادن با تیغ جراحی خیلی بیشتر است.
خالی از لطف نیست اگر بدانید که عمل بینی گوشتی با لیزر و چه بینی های دیگر به آن شکلی که درذهن شما وجود دارد تغییری در ظاهر بینی شما به وجود نخواهد آمد. این روش از نظر بسیاری از پزشکان متخصص مورد تایید نمی باشد. بهتر است بدانید که لیزر ها این قابلیت را ندارند که استخوان بینی را تراشیده و یا گوشت بینی را از بین ببرند. از این رو نمی توان از آن به نتیجه ای مطلوب دست یافت. عمل بینی گوشتی با لیزر شاید در مواردی در حین جراحی بینی انجام شود اما به تنهایی نمی تواند موثر واقع شود. از این رو باید در رابطه با این امر دیدی دقیق تر و منطقی تر داشته باشیم. شاید برای بعضی از افراد که بینی آنها اشکالات بسیار جزئی داشته باشد امکان استفاده از لیزر برای رفع ایراد جزئی بینی آنها وجود داشته باشد اما برای بینی های گوشتی و یا بسیار بزرگ این امکان وجود نخواهد داشت.
بهترین روش کوچک کردن بینی گوشتی
بهترین راه کوچک کردن بینی گوشتی به کارگیری از روش جراحی می باشد که سبب می گردد ساختار بینی تغییر کند و فرم بینی زیبا گردد. جراحی بینی گوشتی از طریق متدهای باز و بسته صورت می گیرد و اغلب با روش باز به نتیجه بهتری می توان دست یافت. جراحی بینی گوشتی اغلب کار دشواریست بنابراین در تلاش باشید برای جراحی بینی یک جراح خبره و توانا را انتخاب کنید.
دکتر نجف بیگی یکی از توانا ترین جراحان زیبایی بینی می باشند که همواره عالی ترین و زیباترین نتیجه را برای بیماران به ارمغان می آورند و همچنین ساختار مناسبی را در جراحی بینی ایجاد می کنند تا بیمار دچار اختلالات تنفسی نگردد.
هزینه جراحی بینی گوشتی
هزینه جراحی بینی میتواند به عوامل متعددی بستگی داشته باشد. حتی همه بینیهای یک فرم نیز در جزئیات تفاوتهای زیادی با هم دارند. بنابراین تشخیص پزشک در میزان مداخله در تعیین قیمت اهمیت دارد. علاوه بر این میزان مهارت و شهرت پزشک، مطب مورد نظر و خدمات بعد از جراحی نیز در هزینه نهایی موثر است. برای تعیین دقیق قیمت نهایی لازم است که ابتدا توسط پزشک زیبایی معاینه شوید.
جمع بندی
بینیهای گوشتی نسبت به بینیهای استخوانی میزان بیشتری چربی دارند و ضخیمتر هستند. ناحیه غضروفی آنها نیز معمولا کوچکتر است. این باعث میشود که اصلاح ظاهر آن مشکلتر باشد و حتی در مورد بازگشت نتایج عمل نگرانی وجود داشته باشد.
معمولا برای جراحی بینی گوشتی مداخله بیشتری لازم است و از روش جراحی باز برای اصلاح آن استفاده میشود. در مواردی ممکن است پزشک پیش از عمل برای کاهش چربی بینی دارو تجویز کند. در صورت رعایت نکات ذکر شده در این مقاله و مراجعه به پزشک باتجربه انجام عمل بینی گوشتی میتواند موفیتآمیز و دائمی باشد. در صورتی که به راهنمایی بیشتری در این مورد نیاز دارید با ما تماس بگیرید.
تورم پس از عمل بینی طبیعی است. به ویژه در بینیهای گوشتی این تورم بیشتر است. با گذشت زمان و مصرف مایعات زیاد این تورم کاهش مییابد.
عمل این بینیها سختتر و دشوار است. اما چنانچه به یک پزشک دارای مهارت مراجعه کنید میتوانید انتظار داشته باشید که نتایج دائمی دریافت کنید.
از وارد شدن فشار و ضربه به بینی به طور جدی پرهیز کنید، تغذیه کافی داشته باشید، از انجام فعالیتهای سنگین خودداری کنید و داروهای خود را به طور منظم مصرف کنید.